Annonssamarbete med Svenska Hem Materialmännen

Här är höstens inredningstips

Maria Ericsson, möbelansvarig.
Maria Ericsson, möbelansvarig.

Inför vinterhalvåret vill det till att göra hemmet så mysigt och trivsamt som möjligt eftersom det är inomhus majoriteten av tiden kommer spenderas. Svenska Hem Materialmännen har tagit in massvis av möbler och inredning för att uppfylla detta syfte.

Native 4 oktober 2023 14:42
Detta är ett annonssamarbete.

Nu finns en inspirationskatalog som innehåller information om leverantörer, trendspaning och bra fakta om möblerna som säljs i butiken.

undefined
Nu finns en inspirationskatalog.

– Det är lätt att tro att det bara finns en färg på en viss möbel, men faktum är att det ofta finns ett antal färger att välja mellan och det är något som nu framgår tydligt. Och något som är väldigt populärt just nu, på tal om att ha alternativ, är byggbara soffor – alltså soffor som man själv väljer hur de ska byggas ihop, säger Maria Ericsson, möbelansvarig hos Svenska Hem Materialmännen.

Hon fortsätter:

– Vi har sammanställt produktinformation där man enkelt kan ta del av alla delar som finns, vad som kan byggas med vad samt vilka tyger och färger som kan väljas mellan. 

undefined
Den här rostiga färgen är populär för säsongen.

– Det viktigaste är att soffan matchar dina behov, vare sig det är för att vara stilfull eller för att erbjuda maximal komfort. Många av våra kunder föredrar stora och rymliga soffor där hela familjen kan samlas, berättar Maria.

undefined
Många satsar på fina dukningar, menar Maria.

På hösten är det många som väljer att satsa på att göra det trivsamt i hemmet eftersom det kommer att spenderas mer och mer tid inomhus i jämförelse med under vår och sommar.

undefined
Maria Ericsson, möbelansvarig.

– Höstens trendfärg skulle jag säga är röd, men inte knallröd utan mer dov och rostigt röd. Många vill ha mer tvättade och matta färger som är lite mer jordnära, säger hon.

En trend som det pratas mycket om just nu är Japandi.

– Japandi är en hybrid av den japanska och skandinaviska inredningsstilen. Det är mycket låga, minimalistiska möbler som nästan känns lite bohemiska med trä och rotting. Den trenden kom redan förra året men fortsätter att hänga med. Vad som är fantastiskt är att det inte finns några rätt eller fel i inredning. Många väljer att kombinera både nya och gamla element för att skapa sin personliga stil.

undefined
För att få till en myskänsla hemma är belysning viktigt.

Förutom Japandi har även en naturinspirerad trend blivit större och större. 

– Just nu är svampar i alla former och färger väldigt aktuellt. Både lampor i form av svampar, kuddar och plädar med svampmotiv och annan dekoration i form av svampar. 

undefined
Kuddar och plädar är en viktig inredningsdetalj.

Belysning och mattor kan göra stor skillnad i atmosfären i ett rum, menar Maria. 

– Mjuka och texturerade material som ull och långhåriga mattor kan verkligen förvandla ett rum. Lampor och mattor har utvecklats till att vara mer än bara funktionella föremål – de är nu inredningsdetaljer, säger hon avslutningsvis.

Information

Adress: S. Industrigatan 17

Kontakt: 0492-17700

Hemsida: www.materialmannen.se

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Kinda-Posten.