Detta är ett annonssamarbete

Tänk på detta innan du spelar

19 maj 2022 08:29

Tillhör du gruppen av de svenskar är intresserad av att ibland spela på olika matcher? Då känner du säkert till de grundläggande reglerna. Det är viktigt att komma ihåg att bara spela för pengar som du har råd att görlora och att betting först och främst är menat för underhållning och att det inte finns en garanti att man vinner, oavsett hur skicklig man är. Vad som helst kan hända under en match, så det är inte möjligt att förutspå till hundra procent vad resultatet ska bli. 

Även om betting är mest för nöje bygger det även till viss del på kunskap och desto mer information man har om de olika lagen och spelarna, desto större sannolikhet är det att man sätter rätt odds. Att studera odds och resultat på ishockey är en bra början och något du bör fortsätta med om du vill bli bra på betting. Hos speltips hittar du statistik och analyser på kommande matcher och bettingtips varje dag. Speltips.se startades 2016 av en grupp sportintresserade personer med målsättning att bli ledande inom speltips och analyser på nätet. Själva grundidén med Speltips.se är att besökare alltid ska ha en portal att vända sig till när man till exempel vill veta mer om en specifik sport eller kommande match. Resultatet är speltips.se där du utan kostnad kan öka din kunskap och förhoppningsvis fatta ett bättre beslut när du ska lägga ett spel.

Det är viktigt att inte tro att man enkelt kan tjäna mycket pengar för att rädda upp en ekonomisk problematik. Det finns saker som man ska ha med sig för att inte råka illa ut när det kommer till spelande. 

Tänk på detta:

Spela bara för pengar du har råd att förlora

Ta inte snabba lån för att kunna spela mer

Spela bara för nöjes skull

Har spelandet gått överstyr, ta hjälp av exempelvis stödlinjen.

Det har visat sig att 60 procent av alla män som spelar om pengar spelar någon gång i månaden eller oftare. Män spelar betydligt mer än kvinnor och hos spelinspektionen arbetar man med att de olika sidorna på nätet ska ha tillstånd för sin verksamhet. 

Har du eller någon i din närhet problem med spelberoende. Du är inte ensam – det är många som har problem med spelande. Enligt Folkhälsomyndigheten har 45 000 personer mellan 19 och 87 år spelproblem. Därtill har 56 000 personer en förhöjd risk för spelproblem och 236 000 en viss risk för att få problem med spel om pengar. Men det går att förändra sina spelvanor och det finns flera olika saker man kan göra som kan vara till hjälp. Var inte rädd för att be om hjälp för dig själv eller anhörig.

Från

speltips.se